filteri close
Objavljeno: 25.05.2021.
300x600

G tačka kod žena možda je još uvek mit, ali kod muškaraca zaista postoji. Gde je?

Stimulisanje G tačke kod muškaraca, stvara seksualne napetosti kroz celo telo i povećava protok krvi do genitalije. To povećava njegovo uzbuđenje i intenzivira kontrakcije karlice, uvećavajući orgazam deset puta.

TAČKA G

Muška prostata - žlezda veličine oraha, smeštena pod bešikom - je čarobni taster koji želite da pritisnete, ukoliko želite da ga raspametite u krevetu. 

Da biste “aktivirali” G tačku, kroz oralni seks ili seksualni odnos, ostavite dva prsta na kožu između njegovih testisa i anusa. Njegova prostata je smeštena iznad vaših prstiju, unutar njegovog tela, tako da pritiskom ovde, indirektno trljate G tačku. Kada osetite da je blizu orgazma, ritmično pritiskajte područje (jedan impuls svake sekunde) sve dok ne dostigne orgazam.

5 poza za siguran orgazam

Intenzivniji oblik stimulacije je ako postavite prst u njegov anus, dok ste u misionarskom ili bočnom položaju. Možete ga jednostavno pitati da li možete da ubacite prst. Ako vam da pristanak, potopite prst u lubrikant (uverite se da su vaši nokti kratki), pa nežno stavite prst 5 cm u njegov anus, i zavrtite ga prema prednjem delu tela sve dok ne osetite okruglo tkiva - to je njegova prostata. Lagano dodirnite ili pritisnite prstom. Onda postepeno eksperimentišete u jačini i brzini pokreta.  Ako vam ne kaže da se zaustavite i njegova erekcija ne opada, verovatno će uživati.