filteri close
Objavljeno: 30.06.2023. Image source: pixabay.com
300x600

Ako misite da vaš partner ne daje sve od sebe ili da vam je seksualni život postao monoton, bez brige, ima načina da neke stvar promenite, kako bi vam život pod „ljubavnim pokrivačem“ bio uzbudljiviji. 

HAJDE DA PRIČAMO O SEKSU- Seksolozi savetuju da izaberete povoljan trenutak za razgovor, ali da to svakako ne bude u spavaćoj sobi. Najgore po parntera je ako paljbu kritika ospete u momentima kada razgibavate federe na krevetu. Idealno vreme za ćaskanje kada je reč o seksu je onda kada ste oboje raspoloženi i opušteni i kada vas okolina ne uznemirava.

 ERTOSKO ISTRAŽIVANJE- Nikako mu ne govorite da je dosadan u seksu. Predložite mu igru erotskog istraživanja i neke seksi akcije koje do sada niste probali.

 TO MI RADI, LJUBAVI- Kada ga dovoljno opustite za priču, skrenite mu pažnju na pojedine situacije u kojima vi dominirate dok vodite ljubav i objasite da ponekad ne možete da procenite šta se njemu dopada, a šta ne. Sledeći korak bi bio da akcenat stavite na detalje koje on dobro radi.

GOVOR TELA- Bićete uspešniji ako priču potkrepite govorom tela. Dok radi nešto što vam prija ili je na pravom putu da podgine erotsku temperaturu, pojačano odreagujte! Približite mu se, ljubite ga strastvenije, stenjite i uzdišite lgasno i biće mu daleko jasnije koliko vam prija to što radi.

 SEKSI PODSETNIK- nikada nemojte nagrađivati partnera jer možete izazvati njegovu ogorčenost. Ali ako opet zakaže, samo ga šapatom podsetite: Ljubavi, sećaš li se šta si rekao da ćeš mi raditi?

Suzavisnost u vezama: Kad lična sreća zavisi od drugih...