Bolesti po sistemima organa
Koža
Nervni sistem
Digestivni sistem
Kosti, zglobovi i mišići
Čula
Endokrini sistem
Kardiovaskularni sistem
Imunosistem
Respiratorni sistem
Urinarni sistem
Reproduktivni sistem
Reprodukcija
Top 12 tema
- Dve menstruacije u jednom mesecu – ovo su mogući uzroci
- Evo kako da prepoznajte znakove skrivene DEPRESIJE
- TROMBOCITOPENIJA: Evo šta smanjen broj TROMBOCITA govori o vašem zdravlju
- Sušenje veša u stanu šteti zdravlju?
- Zagađenje vazduha može narušiti kvalitet sna
- 6 glavnih uzroka svetle boje stolice
- Zagađenje ubija, čak i kada je na preporučenom nivou?
- Meteoropatija - kako se nositi sa promenom vremena?
- Dojenje i antibiotici: Sve što treba da znate!
- 7 koraka ka transformaciji tela
- Vitamin D je važan ne samo za kosti, već i za mišiće, posebno kod starijih
- Volite čokoladu? Naravno - to je nasledno!
Oslić salata za posni ručak-lako i jednostavno
Ako još uvek nemate ideju za posni ručak, evo sjajne ideje.
Sastojci:
1 kg oslića, 1 limun, lorber, biber u zrnu, 2 glavice crnog luka, 1 kiseli krastavac, 1 šargarepa iz turšije, desetak maslinki, so, biber, začin od sušenog povrća, peršunov list.
Pripreme:
U 1 litru osoljene vode kratko obarite ribu sa nekoliko kriški limuna,lorberovim listom, nekoliko zrna bibera i jednom, na kolutove isečenom,glavicom crnog luka.Obarenu ribu očistite od kožice i kostiju, isitniti u dubljoj činiji i pomešati sa sitno seckanim crnim lukom, sitno seckanim krastavcem i seckanom šargarepom iz turšije, maslinkama.Posoliti,pobiberiti i dodati začin od povrća prema ukusu.Na kraju dodati ulje i sve dobro promešati.Ukrasiti peršunovim listom i preostalim maslinkama.Ovako spremljena oslić salata može se služiti i kao hladno predjelo.