filteri close
Objavljeno: 27.04.2022. Image source: Foto:Pixabay/DaModernDaVinci
300x600

Svako želi da zaštiti telo od prekomernog znojenja i neprijatnog mirisa. 

Parfemi i deodoranti su daleko od najboljeg izbora. Ako ne želite proizvode zasnovane na hemijskim sastojcima ili ako ste pokušali da koristite dezodorans, a ne pomaže vam da uklonite neprijatne mirise, definitivno treba da probate ove moćne prirodne načine da ih se rešite.

 JABUKOVO SIRĆE

Možete jednostavno staviti limunov sok, malo vode i jabukovo sirće u bočicu za prskanje. Pre nego što se obučete, prskajte ga pod rukom ujutru. Takođe možete zadržati sprej na radnom mestu ako je potrebno ponoviti nanošenje tokom dana. Vaša koža će biti zaštićena od bakterija koje izazivaju neprijaten miris i biće pH uravnotežena.

 PRIRODNI SAPUN

Možete ukloniti neprijatan miris pročišćavanjem celog (pazuha) prirodnim sapunom. Kupujte prirodni sapun za ruke od kozijeg mleka ako ne želite da napravite sopstveni sapun.

 SODA BIKARBINA

Većina nas koristi sodu bikarbonu da biste se oslobodili neprijatnih mirisa u vašoj mašini za pranje ili frižideru, pa zašto ga ne koristite kako biste uklonili neprijatan miris sa vašeg tela. Ova supstanca je prirodna i nežna. Napravite smešu od malo kukuruznog brašna i sode bikarbone. Koristite ga u skladu sa vašim potrebama pre nego što se obučete.

 ALKOHOL

Alkohol je moćna supstanca koja se koristi za razne stvari, uključujući uklanjanje mirisa. Ovde govorimo o medicinskom alkoholu. Stavite malo alkohola pod ruku pre nego što se obučete i uklonićete bakterije koje stvaraju neprijatne mirise.

 VODONIK PEROKSID

Odličan način za uklanjanje neprijatnog mirisa je korišćenje vodikovog peroksida (hidrogen). Pomešajte vodu sa vodonik-peroksidom i uklonite mirise na prirodan i zdrav način.

 LIMUN

Limun je savršeno voće koje će vam pomoći da eliminišETE neprijatne mirise domaćinstvu. Limun može rešiti ovaj problem jer balansira pH nivo kože. Postavite komad limuna ispod pazuha 15 minuta i uživajte ceo dan.

 Da li ste ikada dobili ruže koje su bile zapanjujuće lepe,  ali samo na kratko. Jer cveće zaista brzo vene.

 Donosimo vam savršeno rešenje da naš omiljeni buket ruža traje još duže! Sa samo nekoliko jednostavnih i jeftinih sastojaka, secka za hranu ili blendera, lepe tegle i nekoliko latica ruža, možete napraviti prekrasan “uradi sam” poklon za sebe, ili za nekoga koga volite!