filteri close
Objavljeno: 06.07.2021. Image source: Foto: Pixabay/Pexels
300x600

Na televiziji smo sve videli, od domaćice, koja nikada nije dosegla vrhunac, do tipova kao što je  Samanta Džouns, čiji se prsti uvijaju svaki put kada imaju seks. 

Dakle, kako da svaki put kad imate seks doživite orgazam...

Probajte ovako:

Masturbirati redovno

Masturbacija nije samo zabava, ona ima i edukativni karakter, za vas same.  Tako se upoznajemo sa našim telima i otkrivamo šta je dobro za nas. Žene koje masturbiraju redovno poznaju pravi tempo, odgovarajući pritisak i brzinu i svaki drugi aspekt dodira, koji im treba da bi došle do orgazma. 

G-tačka

Većina žena treba klitoralnu stimulaciju da bi dostigle orgazam. Dostići orgazam isključivo kroz stimulaciju do G-tačke, putem penetracije je slučaj sa vrlo malim brojem žena. Za većinu drugih, klitoris je kapija do vrhunca. Dakle, vaš partner ga stimuliše pomoću ručne igre, njihovog tela, zabavnih igračaka i uživanja u velikoj isplativosti.

Predigra, predigra, predigra

Predigra je ključ. To je izvanredan način da napravite uzbuđenje, koje će da vam pomogne da kasnije postignete orgazam. Dužina predigre je različita za sve, od čak 5 do 20 minuta. Ali opet, to zavisi od osobe i partnera.

Najbolji način za stvaranje uzbuđenja je spor i stabilan ritam Mekani poljupci, dodirujući grudi i butine, sve što povećava seksualnu napetost i opusti vas dovoljno da dođete do vrhunca.

Recite šta želite

Recite svom partneru da nastavi, kada da se zaustavi i kako nešto bolje da učini je od vitalnog značaja. Ako se ustručavate da kažete šta imate na umu, nećete imati povratnu informaciju. Deljenje onoga što vas čini zadovoljnom, pomaže vašem partneru da zna šta da radi, što ih opušta i omogućava da se fokusiraju na zadovoljstvo. 

Opustite se

Najbolji način da povećate šanse da imate orgazam, je da se opustite i oslobodite očekivanja. Briga o postizanju vrhunca, ometa vaš protok energije i sprečava vas da uživate. Najbolje je da se osećate ugodno i ne brinite o tome. 

Možete probati različite tehnike za opuštanje i smanjenje stresa. Što ste opušteniji, lakše ćete doći do orgazma svaki put.

Poze iz Kama Sutre za BOLJI SEKS