filteri close
Objavljeno: 23.12.2023. Image source: Foto: Pixabay/Mohamed_hassan
300x600

Ovi busteri ili šotovi  su savršen način da svom imunološkom sistemu daš podsticaj koji mu je potreban da se bori protiv bolesti i da se osećate zdravo. Prave samo od najsvežijih i najhranljivijih sastojaka, pažljivo odabranih kako bi pružili maksimalnu korist tvom zdravlju.

Visok sadržaj hranljivih materija: Busteri se prave korišćenjem hidraulične prese za izdvajanje soka iz voća, povrća i začinskog bilja. Ovaj proces pomaže da se zadrži maksimalna količina hranljivih materija, vitamina i enzima prisutnih u sastojcima, što rezultira sokom sa visoko koncentrisanim bogatim hranljivim materijama.

Poboljšana apsorpcija: Metoda hladnog presovanja razbija ćelijsku strukturu sastojaka, čineći hranljive materije lakše dostupnim za apsorpciju u telu. Ovo može poboljšati bioraspoloživost vitamina, minerala i antioksidanata, omogućavajući tvom telu da ih apsorbuje i koristi efikasnije.

Zgodno i efikasno: Busteri se obično prodaju u malim bocama za jednu porciju, što ih čini pogodnim za konzumiranje u pokretu. Ovi koncentrisani napitci obezbeđuju brz i efikasan način da svoju ishranu dopuniš naletom hranljivih materija, a da ne moraš da cediš sok ili pripremaš smuti.

Podrška imunitetu: Busteri često uključuju sastojke poput đumbira, kurkume, limuna ili bazge, koji su poznati po svojstvima koja jačaju imunitet. Ovi sastojci mogu pomoći u jačanju tvog imunološkog sistema i održavanju opšteg zdravlja, posebno tokom sezone prehlade i gripa.

Šta je DETOX i zbog čega je važan za naš organizam?

Antioksidativna moć: Voće i povrće koje se koristi u proizvodnji Bustera bogata je antioksidansima koji pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa i štite od oštećenja ćelija. Antioksidansi mogu pomoći u smanjenju upale, podržati zdravo starenje i potencijalno smanjiti rizik od hroničnih bolesti.

Energija i vitalnost: Koncentrovani hranljivi sastojci u Busterima mogu da obezbede prirodno povećanje energije, zahvaljujući vitaminima, mineralima i enzimima koje sadrže. Ovi sastojci mogu pomoći da se poboljša ukupna vitalnost i pruži osvežavajući osećaj bez oslanjanja na kofein ili veštačke stimulanse.

Detoksikacija: Busteri često sadrže sastojke kao što su cvekla, zelje maslačka ili cilantro, za koje se veruje da pomažu u procesima detoksikacije u telu. Ovi sastojci mogu podržati funkciju jetre, pomoći u eliminaciji toksina i promovisati opšte čišćenje.

Hidratacija: Busteri se obično prave od hidratantnih sastojaka kao što su krastavac, lubenica ili kokosova voda, koji mogu pomoći da se napuni tečnost i održi odgovarajući nivo hidratacije u telu. Održavanje hidratacije je ključno za opšte zdravlje i blagostanje.

Raznovrsnost i prilagođavanje: Busteri dolaze u širokom spektru ukusa i kombinacija, omogućićeti  da odabereš one koji odgovaraju tvojim željama i specifičnim zdravstvenim ciljevima. Možeš eksperimentisati sa različitim ukusima i sastojcima i uživati u raznovrsnim nutritivnim prednostima.

Uz kupon MEDIK dobijate 5 % popusta na Imuno bustere!