Bolesti po sistemima organa
Koža
Nervni sistem
Digestivni sistem
Kosti, zglobovi i mišići
Čula
Endokrini sistem
Kardiovaskularni sistem
Imunosistem
Respiratorni sistem
Urinarni sistem
Reproduktivni sistem
Reprodukcija
Top 12 tema
- Dve menstruacije u jednom mesecu – ovo su mogući uzroci
- Evo kako da prepoznajte znakove skrivene DEPRESIJE
- TROMBOCITOPENIJA: Evo šta smanjen broj TROMBOCITA govori o vašem zdravlju
- Sušenje veša u stanu šteti zdravlju?
- Zagađenje vazduha može narušiti kvalitet sna
- 6 glavnih uzroka svetle boje stolice
- Zagađenje ubija, čak i kada je na preporučenom nivou?
- Meteoropatija - kako se nositi sa promenom vremena?
- Dojenje i antibiotici: Sve što treba da znate!
- 7 koraka ka transformaciji tela
- Vitamin D je važan ne samo za kosti, već i za mišiće, posebno kod starijih
- Volite čokoladu? Naravno - to je nasledno!
Sjajan recept za pogaču BEZ KVASCA, gotovu za samo pola sata!
Ako je kod vas trenutna nestašica kvasca, ovo može biti odličan recept za vas!
Ako želite sami da napravite ukusno pecivo, probajte ovaj recept za pogaču bez kvasca!
Pošto se za
pripremu ne koristi kvasac, veoma je brzo gotova, možete je
napraviti za svega pola sata ujutru i uživati u njoj za doručak, a
biće ukusna tokom celog dana.
Praziluk je BLAGO od hrane! Nemojte bežati od njega
Sastojci:
600 grama pšeničnog brašna
500 mililitara tople vode
Kesica praška za pecivo
Dve kašičice soli
Peršun je mnogo više od običnog mirisnog začina
Priprema:
Zagrejte rernu na 250 stepeni. Izmešajte dobro sve suve sastojke, i zamesite testo dodajući vodu. Mesite dok ne dobijete ujednačeno, ne previše tvrdo testo, piše portal "Stvar ukusa".
Namažite tepsiju uljem, stavite testo i oblikujte ga po želji. Bocnite ga po površini, a zatim stavite u rernu i pecite oko 25 minuta. Prekrijte čistom krpom do služenja.
Izvor: Stvar ukusa