filteri close
Objavljeno: 23.07.2021. Image source: Foto: Pixabay/Andrea Piacquadio
300x600

Evo predloga za ručak kada nemate mnogo vremena za spremanje a želite da pojedete nešto veoma ukusno i zdravo.

Sastojci:

• 2 veće tikvice
• 1 glavica crvenog luka
• 300g mlevene junetine
• kokosovo ulje
• biber, so i začini po želji
• paradajz sos (najbolje domaći ako imate)

Hladni potaž za tople dane

Priprema:

1. Tikvice oprati i izdubiti. Staviti u rernu da se zapeku oko 15-ak minuta na 200 stepeni.
2. Za to vreme iseckati crveni luk i prodinstati ga za junetinom na malo kokosovog ulja. Dodati im začine i 6 kašika paradajz sosa.
3. Napuniti tikvice ovom smesom i vratiti u rernu na još 10 minuta.

Kremasta letnja salata sa kupusom i šargarepom

Prijatno!