filteri close
Objavljeno: 22.08.2023. Image source: Pixabay
300x600

Znati samo veličinu prosto nije dovoljno

Kada birate grudnjak koji će odgovarati vašim grudima, nije dovoljno samo poznavati veličinu. Naime, postoji niz parametara prema kojima bi trebalo odlučivati kada je reč o kupovini ovog komada donjeg veša.

Proizvodnja i prodaja grudnjaka je veliki biznis, zato nije loše poznavati koje su to najčešće greške koje žene prave prilikom kupovine grudnjaka.

Veličina vašeg grudnjaka može se promeniti i ukoliko dobijete ili izgubite oko dva kilograma. Osim promene u kilogramima dolaze i hormonalne promene koje takođe utiču na izgled i veličinu vaših grudi. Osim toga, nije dovoljno samo birati po veličini, mnoge veličine grudnjaka razlikuju se i po brendovima.

71% žena nije zadovoljno svojim grudima – što je opasno po njihovo zdravlje

Treba raditi "odskočni" test. On je izuzetno koristan i preporučuje se prilikom kupovine sportskog grudnjaka, ali može pomoći i prilikom kupovine grudnjaka za svakodnevno nošenje. Test podrazumeva da se pomerite prema napred kako bi grudi "pale" u korpe, a zatim skočite. To će vam pokazati da li imate odgovarajuću podršku koju grudnjak treba pružiti grudima.

Ono što je važno kada kupujete grudnjak jeste da kupite onaj koji pravilno i udobno stoji na najudaljenijoj kukici. Na taj način imaćete prostora za pomeranje do bližih i čvršćih kvačica jer vremenom dolazi do rastezanja grudnjaka.

Osećate BOL U DOJKAMA? Evo šta može da bude UZROK i zašto je važno da ODMAH POSETITE LEKARA!

Oblik grudnjaka je jednako bitan kao i veličina. Nekim grudima jednostavno ne odgovaraju određeni oblici grudnjaka, stoga je važno pronaći onaj koji vam najviše odgovara.

Naramenice grudnjaka ne bi trebalo da se urezuju u telo bez obzira na veličinu vaših grudi. Bolje pronađite šire naramenice koje će osigurati da vaše grudi čvrsto stoje, a da prilikom toga ne boli.