Bolesti po sistemima organa
Koža
Nervni sistem
Digestivni sistem
Kosti, zglobovi i mišići
Čula
Endokrini sistem
Kardiovaskularni sistem
Imunosistem
Respiratorni sistem
Urinarni sistem
Reproduktivni sistem
Reprodukcija
Top 12 tema
- Dve menstruacije u jednom mesecu – ovo su mogući uzroci
- Evo kako da prepoznajte znakove skrivene DEPRESIJE
- TROMBOCITOPENIJA: Evo šta smanjen broj TROMBOCITA govori o vašem zdravlju
- Sušenje veša u stanu šteti zdravlju?
- Zagađenje vazduha može narušiti kvalitet sna
- 6 glavnih uzroka svetle boje stolice
- Zagađenje ubija, čak i kada je na preporučenom nivou?
- Meteoropatija - kako se nositi sa promenom vremena?
- Dojenje i antibiotici: Sve što treba da znate!
- 7 koraka ka transformaciji tela
- Vitamin D je važan ne samo za kosti, već i za mišiće, posebno kod starijih
- Volite čokoladu? Naravno - to je nasledno!
Ručak od samo tri sastojka koji se brzo sprema, a uz to je i jeftin!
Šta ćete bolje od toga?
U ovo doba moramo da budem kreativni kada je u pitanju kuhinja, kako zbog raznovrsnosti ishrane, tako i zbog nas samih.
Ako ste "ispucali" svoje standardne recepte ili tražite nešto novo, isprobajte ovaj recept.
Dobićete ukusan, jednostavan i jeftin ručak.
Lako i brzo se sprema, a sastojci su krajnje jednostavni i jeftini.
Isprobajte ovaj recept čak i ako niste vični kuvanju i ne zalazite često u kuhinju.
Recept koji se prenosi s kolena na koleno - jednostavno, ukusno i zdravo jelo koje se brzo i lako sprema
Sastojci:
Dva krupnija krompira
Jedna veća glavica luka
Pakovanje viršli (dva do četiri komada)
Sjajan recept za pogaču BEZ KVASCA, gotovu za samo pola sata!
Priprema:
Krompir i luk očistite i iseckajte na manje kockice.
U dublji tiganj stavite ulje, dodajte krompir, luk, posolite i pobiberite. Dinstajte na srednjoj vatri, mešajući povremeno.
Ako želite, možete dodati i malo paradajz pelata.
Viršle isecite na kolutiće, a kada se krompir zapeče, ubacite ih u tiganj i nastavite s dinstanjem i promešajte povremeno.
U tiganj dolijte malo vode, pa nastavite da dinstate još desetak minuta, ili dok voda ne ispari.
Služite toplo.
Prijatno!
Izvor: Stvarukusa, Medik